Tantsukooli juubelipidustus tõmbab Emajõel liikluse koomale

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Shaté tantsukooli suvelavastuse keskmes on tänavakunst. Liikumise ja koreograafia kaudu pannakse elama nii mõnigi Tartu tänavakaunistus, nagu ka Atlantise maja kõrval olevale kivimüürile võõbatud teos.
Shaté tantsukooli suvelavastuse keskmes on tänavakunst. Liikumise ja koreograafia kaudu pannakse elama nii mõnigi Tartu tänavakaunistus, nagu ka Atlantise maja kõrval olevale kivimüürile võõbatud teos. Foto: Ragnar Peets

Eesoleval reedel ja laupäeval tähistab Tartus pikka aega tegutsenud Shaté tantsukool oma 25 aasta juubelit suurejoonelise tantsulavastusega Emajõe kaldal. Publik saab vaatemängu jälgida vee pealt.

Eesoleval reedel ja laupäeval tähistab Tartus pikka aega tegutsenud Shaté tantsukool oma 25. aasta juubelit suurejoonelise tantsulavastusega Emajõe kaldal. Publik jälgib vaatemängu vee pealt.

Oma istekoha saab nimelt valida veealustel «Alfa» ja «Koit», mis silduvad kolme etenduse vältel Atlantise maja ees Emajõel. Kes aga soovib siis kesklinnast veesõidukiga läbi vurada, saab seda siiski teha, sest liiklus jääb jõe keskel avatuks, lubas Shaté tantsukooli juht Krõõt Kiviste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles