Suurbritannia abielupaar suri Eestis vingumürgitusse

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu / Postimees

Väljaande EveningNews24 teatel leiti 24. veebruaril nende Eestis asuvast kodust Briti ärimehe ja tema abikaasa surnukehad, Eesti politsei väitel sai paarile saatuslikuks vingumürgitus.

Õnnetus leidis aset 24. veebruaril, kui Suurbritannia kodanikud Philip (56) ja MaryAnne Townsend olid oma Eestis asuvas kodus, Philip Townsend oli ärimees, kes oli juba paarkümmend aastat teinud äri Venemaa ja Balti riikidega, kirjutas Õhtuleht.

Abielupaaril oli ka kaks last: 17-aastane poeg ja 15-aastane tütar, hukkunud abielupaari perekond teatas oma avalduses, et surma põhjustas vingumürgitus ning politsei kriminaalasja ei algatanud.

Politsei- ja piirivalveameti (PPA) Lõuna prefektuuri pressiesindaja Agu Lall möönis, et traagiline sündmus leidis aset Lõuna-Eestis, kuid tema sõnul palusid hukkunute lähedased austada nende privaatsust ning mitte avalikustada maja täpset asukohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles