Arstiteaduskonna lektor mõtles välja taskuterapeudi

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
HeBA.One asutaja Ain Aaviksoo rääkis sTARTUp Day pealaval enda ettevõtte loomisest. Vestlust aitas tal vedada koostööpartner Piret Hirv.
HeBA.One asutaja Ain Aaviksoo rääkis sTARTUp Day pealaval enda ettevõtte loomisest. Vestlust aitas tal vedada koostööpartner Piret Hirv. Foto: Postimees / SILLE ANNUK

Terviseekspert, Tartu ülikooli arstiteaduskonna lektor ja endine sotsiaalministeeriumi asekantsler Ain Aaviksoo tutvustas ärifestivalil sTARTUp Day enda ja oma abikaasa loodud mobiilirakendust, mis aitab inimestel vaimset tervist turgutada.

Juba ärifestivali eel sõnas festivali peakorraldaja Mart Lättekivi, et üks peateemasid sel festivalil on vaimne tervis. Ta selgitas, et IT-valdkonnas kiputakse ületöötamist ülistama, kuid sel on sageli kurvad tagajärjed. «Olen ise IT-sektoris väga lähedalt näinud läbipõlemist, ei ole ilus vaatepilt,» sõnas ta.

Festivali viimasel päeval kõneles pealaval Ain Aaviksoo, kes koos oma abikaasa Evelyniga lõid eelmisel aastal mobiilirakenduse HeBA.One, mis aitab inimestel vaimse tervise probleemidega rinda pista. See on justkui terapeut inimese taskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles