Kambja vallas sünnib vanade kamraadide koalitsioon

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Mis teha, eelmise võimuliidu koostöö ei toiminud, nentis eile Kambja volikogu esimees Aivar Aleksejev, kes jätkab selles ametis.
Mis teha, eelmise võimuliidu koostöö ei toiminud, nentis eile Kambja volikogu esimees Aivar Aleksejev, kes jätkab selles ametis. Foto: Ragnar Peets

Kambja vallas läks koalitsioon lõhki vähem kui aasta pärast selle tekkimist. Erimeelsused võimuliidus päädisid vallavanem Argo Annuki lahkumisega. Tõenäoliselt juba järgmisel nädalal sünnib uus võimuliit, mida võib lühidalt iseloomustada laulufraasiga: «Kas vana arm ka roostetab? Ei ta roosteta!», sest selle liidu moodustavad need, kes olid võimul ka enne eelmisi valmimisi.

Praegune vallavolikogu esimees, valimisliidu Hoiame Head liige Aivar Aleksejev oli Reformierakonna liige, mullustel kohalikel valimistel osales ta aga valimisliidu nimekirjas. See polnud ta erakonnakaaslastele mokkamööda, Aleksejev heideti erakonnast välja. Vastutasuks lõid Aleksejev ja valimisliit Hoiame Head koalitsiooni valimisliiduga Ettevõtlik Kambja, kampa haarati ka EKRE. Reformierakond läks opositsiooni.

Kolm partnerit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles