Puhkajate eksperthinnang linnaujulale: parem kui varem, aga annab veel paremaks teha

Egeli Raudmäe
, Suvereporter
Copy
Kuum suvepäev toob Emajõe linnaujula randa palju inimesi. Nädala sees, nagu näiteks läinud kolmapäeval, said puhkajad seal turvalist vahemaad hoida, kuid nädalavahetustel on pilt hoopis teine, rannalisi on siis kui murdu.
Kuum suvepäev toob Emajõe linnaujula randa palju inimesi. Nädala sees, nagu näiteks läinud kolmapäeval, said puhkajad seal turvalist vahemaad hoida, kuid nädalavahetustel on pilt hoopis teine, rannalisi on siis kui murdu. Foto: Ragnar Peets

Kuum päev, rand ja jahutav jõevesi on tartlase kuldne kolmik kuumalaine ajal. Lodjakoja naabruses sel kevadel põhjaliku ja kalli uuenduskuuri läbi teinud Emajõe linnaujula on inimesi terve suve sinna meelitanud. Kuidas tartlased uuendatud linnaujulaga rahul on?

Pensionär Valli Dubinina on üks neist, kes käib linnaujulas nii suvel kui talvel. Suvel naudib ta seal päikest ja otsib jahutust, kuid talvelgi astub julgelt vette, et keha karastada. Nõnda juba üheksa aastat. «Palju paremaks on see koht nüüd läinud, ikkagi välimus on kõvasti ilusam kui varem,» rõõmustas Dubinina supluspaiga uuenduste üle.

Melu ja lärm teda ei häiri, sest rannas leidub kohta igaühele. «Siin lodjakoja pool lapsed tõesti lärmavad, aga seal teisel pool on vaiksem,» selgitas Dubinina. «Isegi olime seal ja täitsa mõnus olemine oli.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles