Jõgeva spordihoone ehitus läheb kavandatust kallimaks

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Jõgeva spordihoone ehitusel peeti hiljuti sarikapidu, kuid veel ei ole selge, kui palju tuleb ehitise valmimiseks vallal juurde maksta.
Jõgeva spordihoone ehitusel peeti hiljuti sarikapidu, kuid veel ei ole selge, kui palju tuleb ehitise valmimiseks vallal juurde maksta. Foto: Marge Tasur

Jõgeva põhikooli kõrval käib uue spordihoone ehitus. Paar nädalat tagasi peetud sarikapeol kinnitasid nii ehitaja kui ka vallavalitsuse esindajad, et töö on kõigi kriiside kiuste graafikus, kuid teada on ka asjaolu, et hankelepingus paika pandud raha eest hoonet valmis ei saa. Kui palju tuleb vallal selle eest juurde maksta, ei ole veel selge.

Ehitushanke võitja, osaühingu KRC Ehitus tegevjuht Siim Kroodo tunnistas, et Jõgeva spordihoone ehitustööde tempo on pingeline, kuid üldjoontes püsivad ehitajad planeeritud graafikus. «Materjalide tarneraskusi on loomulikult olnud, kuid objekti meeskond on oskuslikult suutnud töid planeerida nii, et tarneraskustel ei ole õnneks olnud väga suurt mõju lõpptähtajale,» märkis Kroodo.

Läbirääkimised käivad

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles