Tartu noor vabavõitleja tõi MMilt pronksi (1)

Tartu Postimees
Copy
MMilt pronksmedalid võitnud Taisto Teivil Kängsepp(paremal) ja German Gildemann.
MMilt pronksmedalid võitnud Taisto Teivil Kängsepp(paremal) ja German Gildemann. Foto: Tartu spordiklubi Englas

Sel nädalal peetakse Abu Dhabis vabavõitluse noorte maailmameistrivõistlused, kus neljapäeval toimunud U16 vanuseklassi võistluspäeval tuli Eesti esindaja, Tartu spordiklubi Englas võitleja Taisto Teivil Kängsepp (-57 kg) pronksmedalile. Tegemist on Eesti vabavõitlusnoorte esimese rahvusvahelise tiitlivõistluste medaliga noormeeste arvestuses.

Pronksini jõudmiseks alistas 14-aastane Kängsepp Serbia ja Ukraina esindajad. «Esimene matš oli kõige pingelisem matš minu elus, sest ma ei ole varem sellises kohas võistelnud. Pärast matši oli aga väga hea tunne: selline tunne, et olen saavutanud midagi väga suurt,» kommenteeris Kängsepp esimese matši meeleolu. «Täpset matši kulgu ei mäletagi, mõte läks kiiresti tööle ja võistlusolukorras lihtsalt lahendad olukordi, väga meelde jätta ei jõua. Küll aga mäletan, et tajusin matši ajal treeneri positiivset hääletooni ja sain aru, et olen õigel kursil,» lisas Kängsepp.

Ukraina esindajaga läks aga lihtsamalt. Nimelt ei jõudnud suurriigi koondislane hommikul toimunud kaalumiseks õigesse kehakaalu, mille tõttu ta diskvalifitseeriti.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles