Mehhiklane viib Eesti IT-taibu miljonilinna

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Projekti osa on ka arvutitarkvara abil muusika loomine. Selleks osales Eric Roldan Roa hiljuti Bulgaarias filmimuusikaakadeemia suvekoolis.
Projekti osa on ka arvutitarkvara abil muusika loomine. Selleks osales Eric Roldan Roa hiljuti Bulgaarias filmimuusikaakadeemia suvekoolis. Foto: Erakogu

Eric Roldan Roa on pärit Mehhiko suuruselt kolmandast linnast Guadalajarast. See on metropol üle viie miljoni elanikuga, kellest 150 000 on gümnaasiumiõpilased. Need, kes peavad kohe-kohe ära otsustama, kuidas nad saavad maailmale kasulikud olla. Iseasi, kas need varased valikud ka hiljem vett peavad.

Eric Ronald Roa on pärit Mehhiko suuruselt kolmandast linnast Guadalajarast. Üle viie miljoni elanikuga metropol, kellest 150 000 on gümnaasiumi õpilased. Need, kes peavad kohe-kohe ära otsustama, kuidas saavad maailmale kasulikud olla. Iseasi, kas need varased valikud ka hiljem vett peavad.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles