Vihmasaju tõttu jäi elektrita ligi 1500 majapidamist

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Elektrilevi tehnikud jõudsid rikked kõrvaldada esmaspäeva õhtuks.
Elektrilevi tehnikud jõudsid rikked kõrvaldada esmaspäeva õhtuks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Esmaspäeva õhtupoolikul jäi Tartumaal Kambja vallas ligi 1500 majapidamist elektrita. Katkestuse asjaolud jäid kohalikele arusaamatuks, sest ei päeval ega õhtul puhunud marutuul, sadas vaid hoovihma.

Elektrilevi kommunikatsiooni- ja turundusjuht Reimo Raja vahendas, et katkestus algas esmaspäeva õhtul kell 17.19. Sellest olid mõjutatud 1444 Elektrilevi klienti.

Raja selgitas, et seal oli mitu rikkekohta. «Tugeva vihmaga murdus puid ja oksi ning tekkis üks kaablirike ja lühis alajaamas,» rääkis Raja katkestuse tagamaid.

Esmaspäeva õhtul pärast kella 22 oli enamus klientidel elektrivarustus taastatud ja teisipäeva hommikul oli elektrita veel ligi 30 majapidamist. Veidi enne kella poolt kümmet teisipäeva hommikul oli kõikide klientide elektrivarustus taastatud.

«Kui inimesel on kahtlus, et elektrikatkestuse tõttu sai kahju mõni elektriseade, siis tasub Elektrilevi lehelt vaadata kahjude hüvitamise tingimusi,» selgitas Raja. Kahjude hüvitamise kohta saab lugeda lisainfot Elektrilevi kodulehelt, mille vahendusel saab esitada ka kahjuavalduse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles