Eesti ettevõtted hakkavad omavahel Suvespartakiaadil Tartus vägikaigast vedama

Tartu Postimees
Copy
Ühe alana tuleb kavasse ka murutraktorite ralli. Pilt on illustreeriv.
Ühe alana tuleb kavasse ka murutraktorite ralli. Pilt on illustreeriv. Foto: Ain Liiva

12.-14. augustil toimub Tartus Suvespartakiaad, kus võtavad omavahel mõõtu erinevatel võistlusaladel rohkem kui 25 ettevõtte firmasportlase. 

Sportlik nädalavahetus saab alguse Tartu Rannakeskuses, kus osalejad hakkavad mõõtu võtma nii rannavõrkpallis kui ka mölkkys. Oma tugevust saavad näidata ka rammumehed. Laupäeval jätkatakse Tamme staadionil kergejõustiku lainel, kuid liigse kerguse vältimiseks on vahele pikitud ka auto tõmbamine ning kirsiks tordil - grillimisvõistlus. Meelelahutusliku nädalavahetuse lõpetavad veealad Anne kanalis. Kokku ootavad osalejaid tervelt 28 erinevat võistlusala. Uute aladena tuuakse korraldajate poolt võistluskavva esmakordselt murutraktoriralli ja kepp-hobuste võistlus.

Firmasportlastel on tarvis ette näidata oma parimad jõu- kui ka ilunumbrid ning juba 14. augustil selgub, milline Eesti ettevõte Eesti Firmaspordi Liidu Suvespartakiaadilt parima ettevõtte tiitli koju viib. 

Suvespartakiaad on Eesti Firmaspordi Liidu poolt korraldatav spordiüritus, mille käigus saavad osalejad võistelda erinevatel suvistel spordialadel ning panna ennast proovile ka mitmetel meelelahutuslikel võistlustel. Esindatud on nii individuaal- kui ka tiimialad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles