MIKS? ⟩ Miks on Tartu maakonnaliinide bussid pidevalt korrast ära? (2)

Kelly Olesk
, Reporter
Copy
Bussiõnnetus Tartu südalinnas, kus maakonnaliine teenindava Go Busi bussi üle kadus kontroll.
Bussiõnnetus Tartu südalinnas, kus maakonnaliine teenindava Go Busi bussi üle kadus kontroll. Foto: Lõuna prefektuur

Mõni aeg tagasi juhtus Tartu maakonnaliine teenindava Go Busi bussiga südalinnas õnnetus, sõiduk polnud järsku enam juhitav. Lisaks on väiksemaid probleeme: näiteks on istmed tilkuvast konditsioneerist märjad ja buss piiksub, sest uks ei sulgu. Miks on Go Busi bussid pidevalt kehvas tehnilises seisukorras?

Vastab Ramses Riive, Go Busi Lõuna-Eesti piirkonnajuht

Busse hooldatakse ja remonditakse regulaarselt ning kinnitame, et kõik liinidele väljuvad bussid on tehniliselt korras. Samas on tehnika puhul teada, et mis liigub, see ka kulub, mistõttu võib niivõrd suure teenindusmahu korral paratamatult ette tulla üksikuid ootamatuid olukordi.

Nagu näiteks Tartu südalinna juhtumi puhul, mida käis uurimas ka transpordiamet, selgus, et tegu oli tõepoolest olukorraga, mida ei oleks saanud isegi ennetada.

Tartu maakonnaliinidele on ainuüksi Tartu bussijaamast keskmiselt 200 väljumist päevas ning anname endast parima, et võimalikke tõrkeid liinide teenindamisel ennetada. Meie eesmärk on tagada kõigile bussisõitjatele sujuv, mugav ja turvaline ühistransporditeenus.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles