Jakobi mägi sulgub liiklusele augusti keskpaigani (1)

Copy
Jakobi mägi suletakse liiklusele pea kolmeks nädalaks.
Jakobi mägi suletakse liiklusele pea kolmeks nädalaks. Foto: Kristjan Teedema

Jakobi mäe sademeveetorustiku ehitus liigub järgmisesse etappi, mis tähendab, et kolmapäeval, 27. juulil kell 9 suletakse Jakobi mägi liiklusele täielikult. Tänav jääb suletuks 15. augustini. 

Kesklinna jõudmiseks on soovitatav ümbersõidumarsruut F. Tuglase – Vaksali – Riia. Liiklemiseks on avatud ka Herne, Hiie, J. Hurda ja Veski tänav (kuni Näituse tänavani).

Tallinna poole saab sõita Riia tänava kaudu, samuti mööda Kroonuaia, Herne ja F. Tuglase tänavat. Laia tänava poolt tulles on võimalik Tallinna pooleliikuda ka mööda Tähtvere tänavat.

Teetööd toovad kaasa muudatused bussiliikluses. Bussiliini number 6 ajutine teekond on kesklinna suunal F. R. Kreutzwaldi – J. Hurda – Taara pst – Näituse – K. E von Baeri – Jakobi. Ajutine Hurda peatus asub enne J. Hurda tänavale pööret. Linnast väljuval suunal sõidab buss Kroonuaia – Herne – F. Tuglase – F. R. Kreutzwaldi. Läbimata jäävad Kloostri, Hurda ja Kreutzwaldi peatus. Bussiliin peatub Herne, Piiri ja Laululava peatuses.

Ööliini number 22 ajutine teekond on Kroonuaia – Herne – F. Tuglase. Läbimata peatused on Kloostri, Hurda, Kreutzwaldi. Buss peatub Herne, Piiri ja Laululava peatuses.

Töid teeb OÜ Põdra Maja.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles