Tähtvere spordiparki tuleb pumptrack ja uuenduslik välijõusaal

Veiki Ojaperv
, Ajakirjanik
Copy
Tähtvere spordipargi haldusjuht Marti Viilu on südameasjaks võtnud spordipargi laiendamise, kuna sportlaste tung on märksa suurem, kui praegune välijõusaal teenindada suudab. Temaga nõustub aastaid samas treeninud Marko Perm (tagaplaanil).
Tähtvere spordipargi haldusjuht Marti Viilu on südameasjaks võtnud spordipargi laiendamise, kuna sportlaste tung on märksa suurem, kui praegune välijõusaal teenindada suudab. Temaga nõustub aastaid samas treeninud Marko Perm (tagaplaanil). Foto: Kristjan Teedema

Tähtvere spordipark võib lähiaastatel tundmatuseni muutuda, kuna linnavalitsusel on valminud plaan rulapargi kõrvale ehitada korralik pumptrack, praegune rulapark betooni valada ning täielikult ringi ehitada amortiseerunud välijõusaal.

Pumptrack on jalgratturitele, tõukeratturitele ja rulatajatele mõeldud võrdlemisi uudne künklik asfalditud ekstreemspordirada, milletaolisi on 2015. aastast Eestisse loodud üksjagu. Kuigi huvi rajatiste vastu on suur, on Tartus praegu vaid üks selline rada Veeriku kooli juures, see aga terve linna adrenaliinisõltlasi ära ei teeninda.

Sportlaste soov

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles