KÜSITLUS Mis mulje jätab tänavune autovabaduse puiestee? (1)

Copy
Tartlane Andres Tark tuli koos lapselaste Annabeli ja Sofiaga esmaspäeva pärastlõunal Autovabaduse puiesteele vaatama, mida seal noortega teha annab.
Tartlane Andres Tark tuli koos lapselaste Annabeli ja Sofiaga esmaspäeva pärastlõunal Autovabaduse puiesteele vaatama, mida seal noortega teha annab. Foto: Ragnar Peets

Kui autovabaduse puiestee juuli alguses kolmandat suve avati, oli ühtäkki lõbu laialt, kuniks avakontsert lõppes ja ala argipäeviti üsna tühjalt seisab. Kas leige vastuvõtu taga on puiesteel osaliselt lubatud autoliiklus, tegevuse vähesuses või polegi asi tegelikult nii hull, nagu paistab?

Andres Tark, pensionär

Tartus on suvel kogu aeg midagi teha. Mulle meeldis siin just laupäeva õhtul, kui Rita Ray esines. See kontsert oli väga uhke. Linn oli rahvast täis, pole ammu nii palju inimesi näinud. Kõik tundsid end vabalt. Lapselapsed tulid nüüd ka Hollandist kolmeks nädalaks Eestisse puhkama ja tulime siia. Eelmisel aastal hüppasid nad siin basseinis. Sel aastal vett ei ole, nii et lähme jäätist ostma.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles