GALERII ⟩ Ukrainlanna Anna Vjaznikova pildistab Rally Estonia ajal sündmusi linnas

Aime Jõgi
, ajakirjanik
Copy

Anna Vjaznikova (33) on pärit Lõssõtšanskist, linnast, millest pärast Sjeverodonetski põrmuks pommitamist pole samuti palju alles. Enne Venemaa agressiooni Ukrainas töötas Anna ajakirjanikuna Lõssõtšanski tele- ja raadiokompaniis АКЦЕНТ, kus ta vahendas linna elu ja kultuurisündmusi.

Neljapäeva õhtul pääses Anna Vjaznikova heale positsioonile 5 Miinust pildistades ning saatis Tartu Postimehe lugejaile hindamiseks oma galerii ansambli liikmeist ja publikust.

Anna Vjaznikova elab Tartus 30. märtsist alates koos kahe lapse Ilja ja Irinaga, ta mehel Antonil tuli jääda Ukrainasse. Fotograafina otsib Anna inimesi, kes tahaksid ennast või mälestusväärseid päevi oma elus jäädvustada. Veebilehel «Anna Vjaznikova, fotograaf Tartus» näitab ta seniseid fotosessioone, mis tehtud kas looduses või keset linnamaastikku. Anna ütleb, et kui paljudele inimestele võib tunduda kaamera ees seismine stressirohke ettevõtmine, siis tema loodab, et suudab selle stressi omade nippidega minema pühkida ja inimest avada.

Hiphopiansambli 5 Miinuse pildistamine annab aimu, et muinasjutuliste portree- ja moefotode kõrval suudab Anna Vjaznikova olla ka hea dokumentalist ning anda edasi kirevaid muljeid ühelt rajult kontserdiõhtult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles