Autot alkoholijoobes juhtinud linnavolinikule ja tantsukooli juhile määrati karistuseks sotsiaalprogrammi läbimine (5)

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Krõõt Kiviste mainis vestluse käigus korduvalt, et on karistuse ära kandnud nii juriidiliselt kui ka enda jaoks sisemiselt, tundes end praegu õnnelikuma inimesena.
Krõõt Kiviste mainis vestluse käigus korduvalt, et on karistuse ära kandnud nii juriidiliselt kui ka enda jaoks sisemiselt, tundes end praegu õnnelikuma inimesena. Foto: Sille Annuk

Politsei tabas Tartu volikogu Reformierakonna fraktsiooni esimehe ja Shaté tantsukooli juhataja Krõõt Kiviste autorooli tagant kriminaalses alkoholijoobes. Juhtumit suutis Kiviste avalikkuse eest varjata mitu kuud ja karistusegi ära kanda, kuni asjast häiritud lapsevanem loo päevavalgele tiris.

Politseile jäi joobes linnavolinik Krõõt Kiviste vahele möödunud aasta 5. detsembril, mil ta oma 40. sünnipäeva peolt hommikul koju sõitis, enese sõnul mõistmata, et ei pruukinud autorooli taha istumiseks veel kaine olla. Häirekeskusele teatati keskpäeval, et Tartus sõidab BMW, mille juht tundub olevat alkoholi tarvitanud.

Politsei peatas Kiviste juhitud auto Tähe tänaval pool tundi hiljem ja tuvastas juhil kriminaalse joobe piirmäära ületava alkoholijoobe. See tähendab enam kui 1,5-promillist joovet.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles