Järelevaadatav ⟩ Tartu Postimees vahendas otsepildis punnvõrride ööpäevasõidu viimaseid tunde

Tartu Postimees
Copy
Punnvõrride ööpäevane võidusõit leiab aset Vaimastveres.
Punnvõrride ööpäevane võidusõit leiab aset Vaimastveres. Foto: Seleri Tidor

Sel nädalavahetusel leidis Jõgeva külje all Vaimastveres aset punnvõrride 24 tunni sõit. Võrride jõukatsumine algas reedel, 8. juulil kell 18 ning ruudulipp langes laupäeval, 9. juulil kell 18. Tartu Postimees ja Event Media vahendasid ööpäevasõidu viimaseid tunde otseülekandes.

Otseülekandest kuulis, kuidas suurem osa võistlust selleks ajaks kulgenud oli ning kui palju alustanud võrrivõistkondadest veel rajal võistles.

Ülekannet kommenteerisid endine võrrisportlane ja tehnikafanaatik Kristian Vaarpuu ning Vaimastvere võrriklubi liige Eili Arula, kes oli ka võistluse üks korraldajatest ja osalejatest.

Ööpäeva väldanud võrride võidukihutamine kandis pealkirja «Vaimastvere 24 h Lehm Ants». Võistluse korraldajad ristisid sõidu sääraselt, et teha ühtaegu austusavaldus legendaarsele Le Mans'i võidusõidule ning rõhutada ka fakti, et võistlus toimus Vaimastvere külas karjamaal ja siloaukude vahel.

Võistlusel läks starti üle kolmekümne võrri. Sõidetakse meeskonniti, seega sõitjaid lõi ööpäevasel võistlusel kaasa üle 120.

«Vaimastvere 24 h Lehm Ants» on juba viies punnvõrride ööpäevasõit Eestis. Esimene neist leidis aset 2013. aastal Maidlas. Tänavune võistlus oli ka punnvõrride karikasarja 2022. aasta hooaja kolmas etapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles