Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

6 erootilist mängu seksuaalelu mitmekesistamiseks

Copy
Foto: supersex.ee

Kõigile meeldib seks. Pikaajalises suhtes võib see aga ühekülgseks muutuda. Selleks, et sul magamistoas kunagi igav ei hakkaks, toome välja 6 populaarset erootilist mängu, mida peaksid kindlasti proovima.

Tõde või tegu

Klassikaline tõde või tegu ei sisalda eriti palju erootikat. Seksikas tõde või tegu on aga ideaalne viis oma partneri paremini tundma õppimiseks.

Reeglid:

Üks mängija esitab partnerile küsimuse: “tõde või tegu?”. Vastaja saab valida, kas laseb esimesel partneril endale küsimuse või väljakutse esitada.

Ei ole vaja karta, et pead hakkama kätekõverdusi tegema nagu lapsepõlves, sest seekord on on seksis. Näiteks saad küsida oma kaaslase fantaasiate kohta või lasta tal ennast sinu ees lahti riietuda. Võimalusi on palju.

Seksikas tõde või tegu on ideaalne viis oma seksuaalseid fantaasiaid ellu viia ning oma partnerit paremini tundma õppida.

Fantaasiamäng

Fantaasiamänguga saad õppida tundma oma kaaslase seksuaalfantaasiaid. Mäng on hea ka juhul, kui sa pole siiani julgenud partnerile enda fantaasiatest rääkida, näiteks, kui nendeks on armatsemine avalikus kohas või peenisemansetiga lõbutsemine (näiteks see 2in1 toode).

Reeglid:

  • pange mõlemad eraldi paberitükkidele kirja 3 või 5 fantaasiat. Selleks võib olla uus poos, uute lelude katsetamine või avalikus kohas seksimine;
  • rullige või voltige paberid kokku ning pange need kas mütsi või kaussi;
  • hakake ükshaaval pabereid mütsist või kausist välja võtma ning neid ette lugema;
  • siis muutke need seksuaalfantaasiad reaalsuseks. See ei pruugi juhtuda ühe õhtuga, kuid lubage teineteisele, et fantaasiad täituvad.

See mäng aitab sinul ja su partneril proovida uusi asju, olla avatum ning saada teineteise kohta rohkem teada.

Arva ära, mis see on

Selle mänguga saad oma kujutlusvõime proovile panna. Reeglid on ülimalt lihtsad: kata kinni oma partneri silmad ning lase tal arvama hakata. Puuduta ja masseeri tema keha erineva tekstuuriga esemetega ning ära anna sõnalisi vihjeid. Mängu eesmärk on arvata, mis sinu nahka parajasti puudutab.

Reeglid:

Pane erineva tekstuuriga esemed karpi või kotti ning tõmba need sealt ükshaaval välja. Katseta ära esinevad äärmused: soe ja külm, pehme ja kare jne.

Ainult sina tead kõige paremini, mis sinu partneril südame pekslema paneb. Kui sul pole ideid, võid oma partneri peal proovida näiteks:

  • sulge,
  • jääkuubikut,
  • sooja massaažiõli,
  • siidi,
  • nööri/ lõnga/ köit,
  • dildot või mõnda muud sekslelu,
  • villast kampsunit,
  • helmestega kaelakeed,
  • metallist ketti,
  • lilleõit.

Peeglimäng

Peeglimäng aitab tugevdada partneritevahelist suhet. Mängus saad anda partnerile vihje selle kohta, kuidas soovid, et ta sind puudutaks. Peeglimängust võib saada teie uus eelmäng.

Reeglid:

Mängimiseks istuge või lamage teineteise vastas. Puuduta oma partneri erinevaid kehapiirkondi ning sinu kaaslane peab sinu liigutust kordama ehk puudutama samu kehaosi sama intensiivsusega, kopeerides sind nagu peeglit.

Kui näed, et sinu partnerile meeldib sind korrata, lisa suudlusi ja võibolla isegi õrnasid hammustusi. Mõne aja pärast võite rollid vahetada. Nii saate teineteist paremini tundma õppida ning muuta eelmängu eriti põnevaks.

Jah/ Ei/ Võib-olla

See mäng julgustab voodis katsetama ning uusi asju proovima. Saad avaldada oma partnerile enda kõige pöörasemad fantaasiad ning avastada asju, mis teda hullutavad.

Mäng ei vaja erilist ettevalmistust, mis teeb kõik veelgi lihtsamaks.

Reeglid:

Otsi välja paber ja pliiatsid. Lõõgastu ja sea end mugavalt sisse. Looge kumbki oma partneriga kolm paberile kolm tulpa: jah, ei ja võib-olla.

  • JAH nimekirjas on tegevused, mida tahad kindlasti voodis proovida.
  • EI nimekirjas on asjad, mis on sulle vastuvõetamatud ning mida sa kindlasti proovida ei taha.
  • VÕIB-OLLA nimekirjas on asjad, mis äratavad sinus uudishimu ning mida sa oleksid valmis partneri soovil proovima.

Võrrelge teineteise loendeid ja koostage ühine nimekiri tegevustest, mida tahaksite mõlemad proovida. Eriti oluline on “võib-olla” tulp, sest seal on kirjad uued ideed, mida te pole varem teineteisele avaldanud.

Pärast seda ongi sul ideaalne loend asjadest, mida proovida. Ja siis, mis siis muud, kui katsetama!

Sinu esimene

Seda mängu on hea mängida reisil olles, sest see ei vaja eelnevat ettevalmistust. Mängus ei ole ei võitjat ega kaotajat, sest eesmärk on õppida teineteist paremini tundma.

Reeglid:

Mäng on lihtne: üks partner alustab lauset, teine lõpetab. Näiteks võid küsida kaaslase esimese suudluse, esimese töökoha või esimeste lapsepõlvesõprade kohta.

Teine partner peab lause lõpetama, jagades oma mälestusi koos kõikide vürtsikate ja naljakate detailidega. Hiljem vahetage rollid.

Ka see mäng võib erootiliselt lõppeda. Näiteks küsi, millal oli esimene kord, kui su partner kahe otsaga dildot kasutas. Kui esimest korda pole olnud, on just nüüd aeg proovida! Kliki siia, et oma partnerit uue mänguasjaga üllatada.

Esita loomingulisi küsimusi ja ole uudishimulik. Mälestuste jagamine lähendab teid kindlasti veel ning pakub põnevust ja põhjust naeratamiseks.

Copy
Tagasi üles