Nädalavahetusel toimub Tartus taas hansalaat

Tartu Postimees
Copy
Hansalaat naaseb pärast mitmeaastast pausi.
Hansalaat naaseb pärast mitmeaastast pausi. Foto: Sille Annuk

Sel nädalavahetusel toimub Tartus üle mitme aasta hansalaat, haarates enda alla kogu kesklinna. Oma toodetega tuleb välja üle neljasaja kaupleja Eestist ja naaberriikidest.

Laadaala paikneb avaturust mööda Emajõe äärt turuhooneni, Küüni tänaval ning Raekoja platsil.

Laadal müüdavate toodete valik on lai. Käsitöökaupa pakutakse Raekoja platsil ning traditsiooniline käsitöömemmede ala on Emajõe ääres turuhoone taga. Toiduainete ja jookidega kauplejad paiknevad Küüni tänava otsas, turuhoones ning avaturul.

Toiduautod ja maitseelamused leiab turuhoone tagant ja Poe tänava otsast. Värskeid marju ja kartulit ning muud toidukraami leidub ka avaturul ja turuhallis.

Emajõe ääres ärikeskuse taga on erinevat tööstus- ja riidekaupa. Küüni tänaval ja pargi alleel on segakaup nii Eestist kui ka mujalt. Kasutatud asjade täika toimub Raekoja platsi jõepoolses otsas. Kesklinna pargist leiab batuudid, karussellid, atraktsioonid ning tegevus kogu perele.

Avaturu ees oleval platsil on avatud loomapark. Südalinna eri paigus esinevad tänavamuusikud ning tantsijad. Laupäeval kell 14 esineb avaturu ees Jüri Homenja, õhtul jätkub pidu Grillbaaris ning Paviljon 6s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles