Jõe ääres valimislubaduse täitmiseks on kavandatud miljon eurot

Kelly Olesk
, Reporter
Copy
Praegune Emajõe vasakkallas Tartu südalinnas ei kutsu aega veetma. Tartu linnavalitsus soovib juba tuleval aastal betoonpaneelid lahti kangutada ja jõe kaldale tänapäevase trepistiku luua.
Praegune Emajõe vasakkallas Tartu südalinnas ei kutsu aega veetma. Tartu linnavalitsus soovib juba tuleval aastal betoonpaneelid lahti kangutada ja jõe kaldale tänapäevase trepistiku luua. Foto: Sille Annuk

Ajani, mil Tartu kannab kultuuripealinna tiitlit, on jäänud vähem kui kaks aastat. Seoses kultuuripealinna tiitliga andis ülikoolilinnas võimul olev Reformierakond eelmistel kohalike omavalitsuste valimistel mitu lubadust.

Üks neist, tartlastele tähtis ning ka väga nähtav, on Kaarsilla ja Rahu silla vahelise trepistiku väljaarendamine Atlantise maja ees Emajõe vasakkaldal. «Atlantise-poolsel kaldal vabastame jõesängi betoonpaneelidest ja toome jõkke ulatuva astmestikuga suvise õhtupäikese tartlastele lähemale,» lubasid oravad mulluses valimiskampaanias.

Tartu linnavalitsuse 2023.–2026. aasta eelarvestrateegiast aga ei leia selleks tööks eraldatud raha. Kas promenaad jääbki vaid lubaduseks?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles