Vanaema Dacia läks poiste lõbusõidul tuleroaks

Veiki Ojaperv
, Ajakirjanik
Copy
Peale süttimist ei jäänud 2008. aasta Daciast peale vanaraua mitte midagi järele.
Peale süttimist ei jäänud 2008. aasta Daciast peale vanaraua mitte midagi järele. Foto: PPA

Kuueliikmeline poistekamp sai möödunud nädala laupäeva esimestel tundidel seni veel ebaselgetel asjaoludel enda kasutusse seltskonda kuuluva poisi vanaema Dacia, millega Tartumaal ringi sõideti. Kogenematu juht ei suutnud vanaema Dacia hobujõude aga taltsutada ning kaldus kraavi, kus auto sai kannatada. Veidi aega peale kraavi sõitmist põles sõiduk maha.

Laupäeva esimestel tundidel teatati politseile liiklusõnnetusest, kus 16-aastase noormehe juhitud 2008. aasta Dacia Logan sõitis tol hetkel veel teadmata kohas kraavi ning jätkas seejärel teekonda. Auto, milles viibis kokku kuus alaealist poissi, lõbusõit lõppes Elva vallas Tilga külas Lossimäe-Vilsi teel, kus vanaema Dacia süttis ja täielikult maha põles. Noorukite seltskond pääses õnneks autost välja ja tõsisemaid vigastusi keegi ei saanud.

«Laste sõnul olid nad oma seltskonnaga 2. juuli öösel Tartumaal selle autoga ringi sõitnud ja kohas, mida nad ei tunne, ka kraavi sõitnud. Kraavisõidu järel oli tagaistmel istunud 11-aastane poiss viga saanud,» avaldas Tartu avariipolitseinik Rando Jõemets Postimehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles