Autovabaduse puiesteel saab hõrgutisi nautida kahel erineval perioodil

Tartu Postimees
Copy
Esimesed kolm tänavatoitlustajat on Autovabaduse puiesteel juba homme, 1. juulil.
Esimesed kolm tänavatoitlustajat on Autovabaduse puiesteel juba homme, 1. juulil. Foto: Mana Kaasik

Sel suvel täitub Autovabaduse puiestee isuäratavate tänavatoidu lõhnadega suisa kahel erineval perioodil. Esimesed kolm tänavatoitlustajat on puiesteel 1. juulist 21. juulini. Teised kolm aga 22. juulist 14. augustini. 

«Autovabaduse puiestee tänavatoitlustajad pakuvad nii klassikalist kui ka eksootilist kehakinnitust, aga ka värskendavaid kergemat sorti maitseelamusi. Sel aastal on valikus gurmeeburgerid ja grillvõikud, lihaga ja lihata wrapid, kohapeal valmiv pasta, värskendavad smuutid ning klassikalised mullivahvlid,» täpsustas ettevõtluse arengu osakonna valdkonnajuht Marilin Kroon.

Tänavatoiduautodest pakutavat toitu on mugav näpuvahelt süüa. Lisaks valmib see kohapeal värksest toorainest, olles nii maitsev kui ka kvaliteetne. 

Tänavune Autovabaduse puiestee ala asub Uueturu ristmiku ja Kaarsilla vahel. Erinevalt eelmistest aastatest säilib argipäevadel kesklinna pargi pool läbiv autoliiklus 1+1 sõiduradadel. Jalakäijatele on avatud jõepoolne tänavaruum, kus paiknevad ka tänavatoiduautod.

Esimesed kolm tänavatoiduautot avavad näljastele külastajatele luugid juba homme, 1. juulil. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles