Tammeka oli kodumurul Narvast parem ja lõpetas pika võidupõua

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Enne võitu Narva üle teenis Tammeka kolm punkti 13. mail Pärnu Vapruse vastu, kellega kohtutakse taas juba järgmises voorus. Esiplaanil Tammeka kaitsja Gerdo Juhkam õhuvõitluses (sinises).
Enne võitu Narva üle teenis Tammeka kolm punkti 13. mail Pärnu Vapruse vastu, kellega kohtutakse taas juba järgmises voorus. Esiplaanil Tammeka kaitsja Gerdo Juhkam õhuvõitluses (sinises). Foto: Sille Annuk

Tartu JK Tammeka ligi pooleteise kuu pikkune võidupõud lõppes kolmapäeval, kui kodupubliku ees seljatati 1:0 tabelinaaber, seitsmendal kohal paiknev Narva Trans. Kui eelmistes mängudes nägi peatreener probleeme kaitsetööga, siis nüüd sujus see nii tema kui kaitsja Gerdo Juhkami sõnul. 

Premium liiga 18. voorus kohtunud Tammekale ja Narva Transile oli Tartus peetud mäng selle liigahooaja teine. Kui märtsis võitis Tartu meeskond kahe vastuseta väravaga, siis kodusel Tamme staadionil ühega. Mängu ainsa värava autoriks oli Kevin Mätas, kes 60. minutil Sander Puri söödust palli lati põrkest Narva võrku lõi. 

Väravavõimalusi jagus mängu jooksul veel kummalegi võistkonnale, kuid eriti teise poolaja lõpus oli Tammeka lähedal edu suurendamisele. Näiteks jõudis Henri Välja tänu Aleksandr Kukharevi heale diagonaalsöödule üks-ühele rünnakule Transi väravavahi Aleksei Matrossovi vastu, mängis temast ka mööda, kuid ei suutnud siis palli tühja väravasse lüüa. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles