Noormaadleja lootustandev teekond EMil lõppes vigastusega teises ringis

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Koha peal olnud arstid aitasid Jeremejevi võistlusalalt välja ning kiirabi viis ta haiglasse kontrolli.
Koha peal olnud arstid aitasid Jeremejevi võistlusalalt välja ning kiirabi viis ta haiglasse kontrolli. Foto: Erakogu

Itaalias Roomas toimuvatel kuni 20-aastaste Euroopa meistrivõistlustel maadluses õnnestus Tartu Kalev-Englase maadlejal Artur Jeremejevil jõuda võistluste teise ringi, seal sooritatud heide aga ebaõnnestus ning vastase alla jäänud Jeremejev vigastas põlve. Trauma tõsidus pole veel teada, kuid treeneri sõnul juhtus midagi meniskiga.

Õnnetus juhtus 17-aastasel Jeremejevil Kreeka-Rooma maadluse teises ringis teisipäeval, kuhu ta jõudis peale Põhjamaade meistri norralase Kasper Nikolai Oeverby alistamist. Teises matšis astus talle vastu ungalrane Amadeusz Janos Vitek, keda ta 4:1 võitmas oli. Et vastane oli pikk, soovitas Jeremejevi treener Kristjan Press tal poolaja eel sooritada käevarre poolheite, mis eestlasel aga ebaõnnestus.

«Kui läksin võtet tegema, jäid mu jalad matti kinni ja siis vastane kogu raskusega kukkus minu peale ja ma arvan, et kuidagi selle tõttu mul jalg jäi mingi x-nurga alla, mis tekitas põlvevigastuse,» selgitas Jeremejev. Ta lisas, et matši käigus ta konkreetseid võtteid teha ei plaaninud, vaid läks kohtumisele n-ö tühja peaga, oodates sobivaid võimalusi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles