Kiiver võinuks jaanipäeval 13-aastase poisi elu päästa (5)

Veiki Ojaperv
, Ajakirjanik
Copy
Kiivrita noori rattureid, elektritõukereid ja isegi trikitajaid märkab tänavapildis pidevalt. See foto pole kõnelause traagilise juhtumiga otseselt seotud.
Kiivrita noori rattureid, elektritõukereid ja isegi trikitajaid märkab tänavapildis pidevalt. See foto pole kõnelause traagilise juhtumiga otseselt seotud. Foto: Kristjan Teedema

Jaanipäeva hommikul raputas kogu Eestit traagiline uudis hukkunud 13-aastasest poisist, kes oli öösel elektritõukerattaga Tartus kukkunud ning kes hommikul kodust surnuna leiti. Esialgsel hinnangul põhjustas surma peatrauma ning paraku puudus noormehel kiiver, mis võinuks tema elu päästa.

Jaanipäeva hommikul sai politsei teate, et Tartus leiti oma kodust surnuna 13-aastane noormees, kes ööl vastu 24. juunit oli tõukerattaga kukkunud ja viga saanud.

Lõuna prefektuuri operatiivjuht Ottomar Virk selgitas, et 23. juuni õhtul olid kolm noormeest vanuses 12–13 aastat üheskoos kodus aega veetnud. «Esialgsetel andmetel läks öösel üks poistest oma äsja saadud elektritõukerattaga paar tänavat eemal elavat sõpra koju saatma, ent tagasiteel oli ta kukkunud. Sellest rääkis poiss koju naastes ka seal viibinud sõpradele ning nentis, et vigastas põlvi ja pead. Kuivna nooruk tundis end halvasti, eemaldus ta sõprade juurest maja teisele korrusele,» kirjeldas Virk.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles