Autovabaduse puiestee tuleb koos muutliku liikluskorraldusega

Egeli Raudmäe
, Suvereporter
Copy
Autovabaduse kultuuriprogramm on tänavu koondunud nädalavahetusetesse, kuid nädala sees võib leida vabaduse puiesteelt tänavatoitu ja niisama olemiseks mõeldud alasid.
Autovabaduse kultuuriprogramm on tänavu koondunud nädalavahetusetesse, kuid nädala sees võib leida vabaduse puiesteelt tänavatoitu ja niisama olemiseks mõeldud alasid. Foto: Margus Ansu

Autovabaduse puiestee avatakse reedel, 1.juulil. Vabaduse puiesteel on seekord liikluskorraldus teistsugune kui varem, kui kogu tänav oli autodele suletud.

Tänavune autovabaduse puiestee ala asub turuhoone juures oleva Uueturu ristmiku ja Kaarsilla vahel. Ehitus algab 28. juuni õhtul ning ala suletakse liiklusele 3. juuli hilisõhtuni. Vabaduse puiesteed läbivad bussid suunatakse kuni 14. augustini ümbersõidule Narva maantee kaudu.

Sel aastal säilib argipäevadel kesklinna pargi poolsel alal läbiv autoliiklus 1 + 1 sõiduradadel ja kehtestatakse kiiruspiirang 30 km/h. Jalakäijatele on avatud jõepoolne tänavaosa ning turvaliseks teeületuseks lisandub Vabaduse puiestee sõiduteele neli ajutist ülekäigurada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles