Tabiveres süütevedelikuga lõket süüdanud poiss sai põletada

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Tabivere alevikus sai süütevedelikuga lõkke süütamisest põletushaavu teismeline poiss.
Tabivere alevikus sai süütevedelikuga lõkke süütamisest põletushaavu teismeline poiss. Foto: Jürgen Puistaja

Tabivere alevikus Alevi tänaval sai süütevedelikuga lõkke süütamise käigus tekkinud tulelahvatuses põletushaavu teismeline poiss.

26. juunil kella 00.30 ajal sai Tabivere alevikus Alevi tänaval süütevedelikuga lõkke süütamise käigus tekkinud tulelahvatuses põletushaavu 14-aastane poiss. Päästjad aitasid kannatanu kiirabiautosse ning poiss viidi haiglasse.

Aurustuv põlevvedelik lahvatab süütamisel järsult ja sellest leviv leek ulatub kaugele ning võib kaasa tuua ränki vigastusi.
Aurustuv põlevvedelik lahvatab süütamisel järsult ja sellest leviv leek ulatub kaugele ning võib kaasa tuua ränki vigastusi. Foto: Jürgen Puistaja

Põlevvedelike kasutamisel peab alati juures viibima täiskasvanu, kes oskab ohtudega arvestada. Aurustuv põlevvedelik lahvatab süütamisel järsult ja sellest leviv leek ulatub kaugele ning võib kaasa tuua ränki vigastusi.

Päästjad aitasid kannatanu kiirabiautosse ja viisid ta haiglasse.
Päästjad aitasid kannatanu kiirabiautosse ja viisid ta haiglasse. Foto: Jürgen Puistaja

Kui tõsised on noormehe vigastused ja milline on tema edasine ravi, seda kliinikumi kommunikatsioonispetsialist Liina Raju ei kommenteerinud. «Meil ei ole õigust patsientide haiguslugu avaldada,» ütles ta vaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles