Foto Supilinnast läheb raamatu kaanele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kirjastus Petrone Print on korraldanud võistluse, et leida kaanefoto «Minu ...»- sarjas aprillikuus ilmuvale raamatule «Minu Supilinn. Tõelise elu mekk». Raamatu autor on lastekrimkadega tuntuks saanud Mika Keränen.

«Tavaliselt valime sarja raamatutele kaanefoto kas autori isiklikust kogust või pildipangast,» märkis kirjastaja Kairit Lillepärg. «Seekord tuli mõte paluda kaaslinlaste abi – on ju paljudel meist oma Supilinn, mis ka pildis talletatud.»

Foto või foto link tuleks kuni 5. märtsini saata kirjastusse meilitsi info@petroneprint.ee, märksõna «Supilinn». Võitja saab preemiaks 100 eurot. Parimatele on lisaauhindadeks Petrone Printi raamatud.

Võistlusele laekunud fotodest korraldab kirjastus koostöös Supilinna Seltsiga näituse Supilinna päevade ajal, mis on tänavu 19.–22. aprillini. Selleks ajaks ilmub ka raamat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles