Kredex toetab ehitusprojektide koostamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kredexi uus toetus katab kortermajade ehitusprojekti koostamise ja omaniku järelevalve kuludest 90 protsenti. Projekteerija ja omanikujärelevalve tegija valib Kredex konkursi korras.

Valminud ehitusprojekt vastab Kredexi 35-protsendilise rekonstrueerimistoetuse saamiseks seatud nõuetele. Erandina võib miljööväärtuslikus piirkonnas asuvate või muinsuskaitse all olevate hoonete ehitusprojekt vastata 25-protsendilise rekonstrueerimistoetuse nõuetele.

«Toetus on suunatud korterelamutele, mis planeerivad ette võtta rekonstrueerimist. Valmiv ehitusprojekt võimaldab taotleda rekonstrueerimistoetust ning saada energiasäästu 50 protsenti,» ütles Kredexi eluaseme ja energiatõhususe divisjoni juht Mirja Adler.

Taotlusi võetakse vastu 31. märtsini. Korterelamul on kohustus alustada rekonstrueerimistöid kuue kuu jooksul peale ehitusprojekti valmimist.

Toetuse täpsed tingimused on saadaval Kredexi kodulehel www.kredex.ee. Toetusmeetme kogumaht on 800 000 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles