Vald tunnustas Kambja kõige kaunimaid kodusid

Tartu Postimees
Copy
Perekond Raua kodu Külitses Pärna teel.
Perekond Raua kodu Külitses Pärna teel. Foto: Kambja vallavalitsus

Võidupühal tunnustas Kambja mõisapargis volikogu esimees Aivar Aleksejev valla kauneimaid kodusid. Konkursil «Kambja valla kaunis kodu 2022» on tunnustuse pälvinud perekond Raud; Sirje Maran ja Kalju Eit; perekond Kivilaan; perekond Polikarpus ning Kammeri kool.

Perekond Raud pälvis Eesti Vabariigi Presidendi tunnustuse ja nende kodu märgitakse ära albumis «Eesti kaunis kodu 2022». Samuti on nad maakondliku tunnustuse «Tartumaa kaunis kodu 2022» laureaadid. Perekonna kodu eest Külitses on aastaid hoolt ja vaeva nähtud. Samuti pakub silmailu kõrghaljastatud koduaed.

Riigihalduse ministri tänukirja ja mastivimpli saavad samuti Sirje Maran ja Kalju Eit ning perekond Kivilaan. Sirje Maran ja Kalju Eit on rajanud kauni maakodu Kambjasse. Lemmatsis asuva perekonna Kivilaane Kivi talus tõsteti esile rajatud iluaeda. Fotosid pere koduaiast on avaldatud ka ajakirjas Kodu & Aed.

Sirje Marani ja Kalju Eide maakodu Kambja alevikus Vaarika tänaval.
Sirje Marani ja Kalju Eide maakodu Kambja alevikus Vaarika tänaval. Foto: Kambja vallavalitsus

Valla tunnustuse osaliseks said perekond Polikarpus ja Kammeri kool. Vana-Kuustes asuv perekond Polikarpusele kuuluv Loojangu talu on kaunis ja omapärane. Kauni kohana märgiti ka Kammeri kooli ümbrust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles