Miguel Santos Tammekast: vahel ma ei näe neid väljakul lõvidena

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Kui muidu on vigastusega kimpus olnud Karl Johan Pechteri asemel väravat kaitsnud Carl Kaiser Kiidjärv, siis pühapäeval sai võimaluse Marcus Agarmaa. Et ta aga sai punase kaardi, tuli Tammekal väravavahita mängimise vältimiseks Kiidjärv (mustas) ründaja asemel siiski mängu vahetada.
Kui muidu on vigastusega kimpus olnud Karl Johan Pechteri asemel väravat kaitsnud Carl Kaiser Kiidjärv, siis pühapäeval sai võimaluse Marcus Agarmaa. Et ta aga sai punase kaardi, tuli Tammekal väravavahita mängimise vältimiseks Kiidjärv (mustas) ründaja asemel siiski mängu vahetada. Foto: Liisi Troska/Ejl

Tartu JK Tammekal tuli pühapäeval kodustaadionil 1:4 alla vanduda tabeli eelviimasel kohal paiknevale Tallinna Legionile. See oli tartlastele neljas järjestikune kaotus, viimati saadi võit 13. mail Pärnu Vapruse üle. Tammeka peatreeneri Miguel Santose sõnul oli neil küll ka ebaõnne, kuid ta tunnistas: mängijad on trennis kui lõvid, võistlustel seda hoiakut aga näha pole.

Santos ei kahtle selles, et meeskond on hooaja kestel ühtsemaks kasvanud ning mängijad arenenud nii tehniliselt, füüsiliselt, taktikaliselt kui ka vaimselt. «Aga me peame veel paremad olema,» tõdes ta ja lisas, et eesmärgid olid seatud kõrgemad.

Individuaalsed vead

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles