Miks see kask* nüüd äkki ära kuivas? (1)

Jüri Saar
, arvamustoimetaja
Copy
Tartu linnavalitsuse arboristi Kaire Zimmeri selja taga paistab veel Pika ja Paju tänava ristmiku ülekäiguraja ehituse tõttu kiratsema jäänud kask.
Tartu linnavalitsuse arboristi Kaire Zimmeri selja taga paistab veel Pika ja Paju tänava ristmiku ülekäiguraja ehituse tõttu kiratsema jäänud kask. Foto: Margus Ansu

Justkui ühegi selge põhjuseta ei läinud Eedeni bussipeatuse juures kõrgunud suur kask sel kevadel enam lehte. Midagi polnud teisiti kui mullu või tunamullu, aga puu kuivas ära. Või vähemasti näib, et põhjust nagu polnud mingit. Nüüd on seal känd.

Niisamuti seisis Tartu linnavalitsuse arborist Kaire Zimmer nukralt Paju ja Pika tänava ristil Anne kanali linnapoolse otsa juures, kus kasel mõned lehed okstel küll ju on, aga nii harvalt võiks neid olla pigem oktoobris. Miks puu kuivab, midagi pole seal hiljaaegu tehtud?

Aasta 2007 (vasakul), kui jalakäijate ülekäigurada paiknes Paju tänava pool ja ülekäigurada aastal 2010, kui see on paigutatud kaseallee keskele.
Aasta 2007 (vasakul), kui jalakäijate ülekäigurada paiknes Paju tänava pool ja ülekäigurada aastal 2010, kui see on paigutatud kaseallee keskele. Foto: Tpm
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles