Kümnevõistleja Karel Tilga läheb suvele vastu treenerita

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Juuni alguses Gustav Sule mälestusvõistlusel võistles Karel Tilga odaviskes ja kettaheites. Viimases tegi ta isikliku rekordi (50,32 m) ning odaviske tulemusega (65,92 m) jääb ta samuti rahule, sest see sündis vigastuse tõttu tavalisest poole lühema hoovõtuga.
Juuni alguses Gustav Sule mälestusvõistlusel võistles Karel Tilga odaviskes ja kettaheites. Viimases tegi ta isikliku rekordi (50,32 m) ning odaviske tulemusega (65,92 m) jääb ta samuti rahule, sest see sündis vigastuse tõttu tavalisest poole lühema hoovõtuga. Foto: Hendrik Osula

Kümnevõistleja Karel Tilga (24) hooaja algus on olnud keeruline, seda on saatnud lahkhelid treeneriga ja vigastus. Endise juhendaja Karl Robert Saluriga jõuti arusaamale, et koostöö lihtsalt ei suju, ning nii on ta tiitlivõistluste hooaega alustanud kindla abiliseta. Mais saadud jala närvikahjustus on nüüdseks paranenud ja esimesed head tulemused juuni algusest käes.

Kahe nädala eest Gustav Sule mälestusvõistluse järel ütlesite Õhtulehele, et jalg on 95 protsenti korras. Kuidas nüüd?

Ütleksin, et nüüdseks on jalg taastunud ja olen saanud täismahus trenni teha umbes tollest ajast, kui too intervjuu oli, ligi kaks-kolm nädalat. Eks mingid asjad ikka häirivad veel, aga see on kahjuks paratamatus, et kui sporti teed, siis midagi natukene valutab. Midagi hullu ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles