Noorte turuäpp viib kokku talunikud ja ostuhuvilised

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Üliõpilasfirma Mercado eestvedajad Hedi Teidearu (vasakul) ja Raely Pärlin pälvisid tänavusel roheideede konkursil Negavatt Tehnopoli teaduspargi eriauhinna, mis hõlmab endas IT-alast mentorlust.
Üliõpilasfirma Mercado eestvedajad Hedi Teidearu (vasakul) ja Raely Pärlin pälvisid tänavusel roheideede konkursil Negavatt Tehnopoli teaduspargi eriauhinna, mis hõlmab endas IT-alast mentorlust. Foto: Kadri Erlenheim

Tahate värsket maasikat, kurki või kartulit? Turult ikka saab. Kes seal lettide vahel tuiata ei viitsi, sirvib neid kümneid Facebooki aia- ja põllusaadustega kauplemise gruppe, kust korraliku läbikammimise peale sama asjani jõuab. Aga vaat, kui tore oleks, kui kohaliku maaubina saaks kätte veel lihtsama vaevaga, mõtlesid üliõpilased Raely Pärlin (23) ja Hedi Teidearu (23).

Tahad värsket maasikat, kurki või kartulit? Turult ikka saab. Kes selle lettide vahel tuiata ei viitsi, sirvib ehk neid kümneid Facebooki aia- ja põllusaadustega ärimise gruppe, kust korralikku läbikammimise peale sama asjani jõuab. Aga vaat, kui tore oleks, kui kohaliku maaubina saaks kätte veel lihtsama vaevaga, mõtlesid üliõpilased Raely Pärlin (23) ja Hedi Teidearu (23).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles