Naiste tantsupeol üle jäänud ligi kolm tonni toitu leidis tee toidupanka ja pereliiduni

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Naiste tantsupeol osales üle 4000 osaleja. Neile tellitud toidust jäi aga muist alles, mille tantsupeo tegijad otsustasid annetada toidupangale ja pereliidule.
Naiste tantsupeol osales üle 4000 osaleja. Neile tellitud toidust jäi aga muist alles, mille tantsupeo tegijad otsustasid annetada toidupangale ja pereliidule. Foto: Margus Ansu

Pühapäeval Jõgeval aset leidnud III Eesti naiste tantsupeol «PereLugu», tantsiti üheks looks kolme põlvkonna naiste asjatamised, pereema argipäev ja lapse mängurõõm. Sündmuse käigus tegid tantsupeo korraldajad heateo ka toidupangale ning pereliidule, andes neile toidu, mis peol käiku ei läinud.

Jõgeva toidupanga eestvedaja Rein Kaste ja Tartu toidupanga eestvedaja Maire Koppel tõdesid, et kui tantsupidu seostub eeskätt tantsimisega, siis toimunud tantsupidu tõstis esile ka heategevuse. Nimelt annetati tantsupeol alles jäänud toiduained toidupangale ja Tartu pereliidule.

Kokku said Jõgeva ja Tartu toidupangad ning Tartu pereliit enda käsutusse ligi kolm tonni toidukraami, mis tantsupeost üle jäi.

Toidupangad Jõgeval ja Tartus annavad edasi tänusõnad tantsupeo korraldajatele. «Aitäh, et aitate meid aidata,» vahendas Jõgeva toidupanga eestvedaja Rein Kaste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles