VIDEO ⟩ Sodiaagi viimnepäev murdis laudu ja inimesi

Copy
Kultusbaari Sodiaak viimane pidu
Kultusbaari Sodiaak viimane pidu Foto: Pilt videost

Reedel saadeti Tartu kultusbaar Sodiaak ja selle pikaaegsed töötajad väärikalt pensionile. Ehkki esimene viimane pidu sai peetud juba tükk aega tagasi, korraldati lojaalsetele kundedele, aga ka baaris külastusdebüüdi teinutele veel üks pillerkaar, mis ühtlasi tähendas ruumide rentniku ja üürileandja lepingute lõppu.

Legendaarne Sodiaak ja seal toimunud peod on kurikuulsad juba vähemalt kümmekond aastat, ent nüüd on ühe ajastu lõpp käes ja ettevõte pani uksed lõplikult kinni. Pisarate ja kontsaklõbina saatel saadeti meelelahutusasutus viimsele teekonnale, seks puhuks olid kohale kutsutud Maarjamaa parimad pojad-tütred, kelle seast palavaima vastuvõtu osaliseks sai kahtlemata Arnold Oksmaa.

Kell kaheksa õhtul, enne kui esimene artist lavalegi jõudis, seisis peopaiga ees kiirabi, ent sel korral polnudki põhjus kaklus. Niisiis kiirreageerijate abi võrreldes aasta eest toimunud pummelungiga tarvis ei läinud. «Ühel inimesel hakkas halb, sest baaris pole üldse õhku ja ta vajas väikest turgutust,» kostis kiirabiauto kõrval seisnud mees, kes oma nime avaldada ei soovinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles