Spordipargi välijõusaal täieneb uute masinate ja radadega

Liisa Salekešina
Copy
Tähtvere puhkepargi alla kuuluvale Herne 67 krundile tuleb jõulinnak, kus tulevikus saavad treenida nii noored, vanad kui ka erivajadusega inimesed.
Tähtvere puhkepargi alla kuuluvale Herne 67 krundile tuleb jõulinnak, kus tulevikus saavad treenida nii noored, vanad kui ka erivajadusega inimesed. Foto: Kristjan Teedema

Tähtvere spordipargi jõulinnaku täiendamine sai linnavalitsuselt hiljuti rohelise tule. Pargis asuva BMXi-raja kõrval hakatakse laiendama välijõusaali ala, sinna paigaldatakse jõumasinad ja trenažöörid. Herne 67 krundile ehitatakse ka takistus- ja jooksurada, võimlemis- ning puhkeala, platsile tuuakse lauatennise lauad.

Praegune välijõusaal valmis puhkepargis 2017. aastal. Laiendamine võetakse ette selleks, et võimalikult paljud tartlased saaksid seda kohta kasutada. «Tartu spordi arengukava näeb ette, et jõulinnakuid saaksid kasutada kõik ühiskonnagrupid,» selgitas linnavalitsuse ehitusteenistuse vanemspetsialist Jana Hindrikson (pildil). «Praegu saavad neid kasutada pigem sportlased, aga eesmärk on luua võimalused ka noortele, vanadele ja erivajadustega inimestele.»

Nüüd on käimas riigihanke korraldamine ehitaja leidmiseks. Hanke käigus selgub jõulinnaku hind ja valmimisaeg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles