Hirm järgmise kadunud põlvkonna ees osutus asjatuks – distantsõppe lapsed on olnud võidukad! (1)

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Ahhaa keskusesse oli reedel koos õpetajatega kutsutud 63 Tartu kõige tublimat olümpiaadil osalenud ja end seal esikolmikusse võidelnud õpilast. Saavutuse eest tänas lapsi ja juhendajaid abilinnapea Lemmit Kaplinski.
Ahhaa keskusesse oli reedel koos õpetajatega kutsutud 63 Tartu kõige tublimat olümpiaadil osalenud ja end seal esikolmikusse võidelnud õpilast. Saavutuse eest tänas lapsi ja juhendajaid abilinnapea Lemmit Kaplinski. Foto: Sille Annuk

Ahhaa keskuses toimus reede pärastlõunal tänuüritus neile tublidele põhikooli lastele, kes on nii piirkondlikel kui ka riiklikel olümpiaadidel esikolmikusse jõudnud. Nutikaid gümnasiste ja nende õpetajaid tänatakse koolis kohapeal.

Lapsi oli tervitama ja tänama tulnud ka Lemmit Kaplinski, abilinnapea muu hulgas hariduse ja teaduse vallas, kes kõneles noortele kadunud põlvkonnast. Neist, keda esimene maailmasõda ja Hispaania gripp oli füüsiliselt ja vaimselt räsinud sedavõrd, et nood justkui sihitult ja tulevikuta elasid, kuniks igavesse unne suikusid.

Pronksi, hõbedat ja kulda väärt

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles