REEDENE RÕÕM ⟩ Rektoraadist kalale põrutanud Puura: maailmapraktika näitab, mis juhtub siis, kui liiga kauaks juhiametisse jääda

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Päev pärast ameti mahapanemist sõitis endine TÜ arendusprorektor Erik Puura Võrumaale Ähijärvele kalale. Lapsena suvitas ta seal isa, ema ja vennaga. «See on koht, kuhu tahan ikka ja jälle tagasi tulla. Siin on head mälestused ja hea olla,» sõnas ta.
Päev pärast ameti mahapanemist sõitis endine TÜ arendusprorektor Erik Puura Võrumaale Ähijärvele kalale. Lapsena suvitas ta seal isa, ema ja vennaga. «See on koht, kuhu tahan ikka ja jälle tagasi tulla. Siin on head mälestused ja hea olla,» sõnas ta. Foto: Margus Ansu

Mullu detsembri alguses teatas Tartu ülikooli kauaaegne arendusprorektor Erik Puura (58), et lahkub ametist täpselt poole aasta pärast. Mai lõpuks jõudis see hetk kätte ning kohe pärast seda, kui oli kabinetiukse selja taga sulgenud, sõitis ta mõneks päevaks Võrumaale Ähijärve äärde kalale.

Mullu detsembri alguses teatas Tartu ülikooli kauaaegne arendusprorektor ja Erik Puura (58), et lahkub ametist täpselt poole aasta pärast. Mai lõpuks jõudis see hetk kätte. Päev pärast oli ta juba ametlikult tagasi kunagise töökoha, ülikooli tehnoloogiainstituudi ridades keskkonnateaduse külalisteadurina. Kuna omadega ühest majast teise kolimine võtab aega, kasutas Puura võimalust ja sõitis mõneks päevaks Võrumaale Ähijärve äärde kalale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles