Tantsukool Error tähistas juubelit tantsuetendusega

Tartu Postimees
Copy
Tantsukool tähistas ümmargust sünnipäeva etendusega, millest võttis osa ligikaudu 200 tantsijat.
Tantsukool tähistas ümmargust sünnipäeva etendusega, millest võttis osa ligikaudu 200 tantsijat. Foto: Error tantsukool

Laupäeval tähistas Errori tantsukool kahekümnendat, juubelihooaega tantsuetendusega Vanemuise suures majas. Juubeliprojekt «Üle Tartu Vinski» tõi lavale ligikaudu kakssada tantsijat vanuses kolm kuni 50.

Tantsukooli õpetaja ja etenduse kunstiline juht Elise Nora Pruun rääkis, et tavapärase kontserdi asemel oli etendus lahendatud tartulikus, veidi kiiksuga võtmes.

See tähendab, et lisaks kõikidele tantsukooli gruppidele, kes oma selle hooaja tantsukavadega üles astusid, kohtusid vaatajad sünnipäevale juhuslikult sattunud vahva poisikese Vinskiga, kes lavalistes kohtumistes ning põnevates videolahendustes jutustas lugusid tantsukooli ajaloost ja kodulinna Tartu paikadest.

Tantsuprojektist on võimalik osa saada ka peale juubelietendust - Tartu linna paljudesse paikadesse on paigutatud QR-koodiga kleepsud, millest igaüks avab just sellesse kohta loodud tantsulise videolavastuse. Legend iseloomulike paikade leidmiseks on üleval tantsukooli Error kodulehel. Juubeliprojekti toetas Tartu linnavalitsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles