Loodusteadlaste bändi ammu praktiliselt valmis album sai lõpuks päris valmis

Raimu Hanson
, ajakirjanik
Copy
Hiljuti tuli Jaan Pärn ja Pahad Seemned taas vahetult kuulajate ette. Bänd esines Tartu ülikooli loodusmuuseumi ning loodus- ja täppisteaduste valdkonna 220. aastapäeva peol loodusmuuseumi hoone teise korruse akendel, kuulajad olid varikatuse all.
Hiljuti tuli Jaan Pärn ja Pahad Seemned taas vahetult kuulajate ette. Bänd esines Tartu ülikooli loodusmuuseumi ning loodus- ja täppisteaduste valdkonna 220. aastapäeva peol loodusmuuseumi hoone teise korruse akendel, kuulajad olid varikatuse all. Foto: Sten-Ander Ojakallas / saophotography.ee / TÜ

Enamik loodusteadlasi on praegu teadaolevail andmeil ühtlasi loodusesõbrad, paljud neist on üksiti muusikasõbrad ja mõned teevad ka ise muusikat. Selle väite kinnituseks olgu argument, et ansamblis Jaan Pärn ja Pahad Seemned mängib ja laulab viis meest, kes kõik on seotud Tartu ülikooli loodusteaduste valdkonnaga. Kolm neist on saavutanud teaduste doktori kraadi. Pühapäeval annab nende bänd lodjakojas kontserdi.

Jaan Pärn ja Pahad Seemned (edaspidi JPJPS) kasvas välja eelmise sajandi lõpu geograafia- ja bioloogiatudengite pidudest ja lõkkeõhtutest. Diskograafia on napp, selles on vaid kolm muusikaalbumit.

Kolm plaati 15 aastaga

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles