Restorani Hõlm peakokk Sven Pärn teeb hommikuti valmis maitsvad kõhutäied hotellikülalistele, ent päevasel ajal tellitakse köögirüütlilt nii peeni roogi, et need said tähelepanu ka Michelini hindamiskomisjonilt.
Restorani Hõlm peakokk Sven Pärn teeb hommikuti valmis maitsvad kõhutäied hotellikülalistele, ent päevasel ajal tellitakse köögirüütlilt nii peeni roogi, et need said tähelepanu ka Michelini hindamiskomisjonilt. Foto: Margus Ansu

Kolmapäeval selgusid esimesed kodumaised restoranid, mis võivad edaspidi nimetada end Michelini tärni kandjaiks. Toidugurmaanide Oscari auhinnaks kutsutav Michelin on suurim tunnustus kokakunstis, seda jagatakse rahvusvaheliselt 1904. aastast.

Ehkki kõige suurem aupaiste Tartu restoranidele ei ulatunud, pääsesid Michelini restoranigiidi kolm siinset toitlustajat.

Kõik on võimalik

Kommentaarid
Copy