Taipoksija Ott Remmer läheb MMile kindla võidueesmärgiga

Lenel Karu
Copy
Ott Remmer (vasakul) alistas mullu Tartus võitlus­spordi­üritusel Underground Fight Night ühe Leedu parima taipoksija Martynas Jasiūnase.
Ott Remmer (vasakul) alistas mullu Tartus võitlus­spordi­üritusel Underground Fight Night ühe Leedu parima taipoksija Martynas Jasiūnase. Foto: Meelis Ahu

Täna alustab Tartu taipoksija Ott Remmer teekonda Abu Dhabisse maailmameistrivõistlustele, milleks ta on treeninud pikalt ning seadnud eesmärgi tagasi tulla võiduga. Remmeri sõnul on viimastel aastatel tulnud rahvusvaheliselt olümpiakomiteelt (ROK) sõnumeid, et taipoksist võiks saada olümpiaala. Seda enam on iga võistlus oluline ning MMil on kohal maailma eliitklass.

Remmer on MMiks treeninud jaanuarist, võistlusgraafik on olnud tihe. «Spetsiaalselt taipoksi MMiks olen valmistunud terve mai. Et kõik mu matšid on olnud K-1 reeglitega, siis nüüd olen rohkem rõhku pannud klintšile ehk püstimaadlusele ja küünarnukilöökidele, mis on väga olulised elemendid,» selgitas Remmer.

Ta kinnitas, et konkurents saab olema väga tihe ja Remmeri kõrval läheb võistlema veel kaks eestlast. Tartust pole aga MMil mitte kedagi teist, Remmer treenib nii Tartus kui Tallinnas. «Matšid algavad laupäeval ja ma lähen võitma. Kindel eesmärk on tulla tagasi medaliga,» rõhutas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles