Lähte spordihoone taha kerkib esmalt uisuplats ja seejärel jäähall

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Lähtel valmib plats jääväljaku tegemiseks. Tartu valla spordikooli juht Agu Laas loodab, et juba järgmisel aastal saab väljak katuse ja külmutusseadmed.
Lähtel valmib plats jääväljaku tegemiseks. Tartu valla spordikooli juht Agu Laas loodab, et juba järgmisel aastal saab väljak katuse ja külmutusseadmed. Foto: Kristjan Teedema

Lähte spordihoone taga käib ehitus. Augustis saab seal valmis jääväljaku alusplats, kuhu saab talvel rajada uisuplatsi ning mille mõõtmed võimaldavad seal mängida ka jäähoki liigamänge. Kui kõik läheb plaanipäraselt, peaks jääväljak saama järgmisel aastal PVC-kupli ning ka külmutusseadmed.

Jääplatsi hakkab haldama Tartu valla spordikool. Spordikooli juht Agu Laas sõnas, et Lähte on seni olnud talialade kants, kus olemas head suusarajad, kuid korralik jääväljak veel puudub.

Paraku kõike korraga ei saa, seega sel talvel tuleb leppida Lähtel loodusliku jääga. Siis saavad seda kasutada Lähte koolilapsed ning ümberkaudsed uisutamishuvilised. Väljakule paigaldatakse poordid ja valgustus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles