Puškini kooli õpilased pääsevad kanali äärest uuele staadionile

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Neljapäeva pärastlõunal käis Puškini koolile rajataval spordiväljakul kõva ehitus, et juba vähem kui kahe nädala pärast saaks selle avada.
Neljapäeva pärastlõunal käis Puškini koolile rajataval spordiväljakul kõva ehitus, et juba vähem kui kahe nädala pärast saaks selle avada. Foto: Sille Annuk

Kui siiani pidid Aleksander Puškini kooli lapsed iganädalasi kehalise kasvatuse tunde tegema Anne kanali ääres, kus õpetajad hindasid sportimisvõimalusi puudulikuks, siis peagi on valmis uus staadion, mis võimaldab õpilastel ja kõigil teistel spordihuvilistel oskusi treenida paljudel aladel.

Möödunud novembris rääkisid Puškini kooli õpetajad, et sportimistingimused on natuke paranenud, kuna kooli juurde loodi seiklusrada, aga muud rajatised on amortiseerunud ning oodatakse pikisilmi, millal algab lubatud spordiväljaku ehitus. Toona oli juba Puškini kooli spordiväljaku projekteerimise ja ehitustööde hange lõppenud ning staadioni valmimist lubas linnavarade osakonna juhataja Kunnar Jürgenson käesoleva aasta juuniks.

Valmib ettenähtud ajaks

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles