Sajandi diplomaatilisi suhteid hoidnud USA ja Eesti seisavad koos mesilaste eest

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Loodusteadlane James Gagliardi tutvustas Tartu Erakooli õpilastele neljapäeval loodusmaja õues näitust, mis räägib tolmeldajatest ning nende tähtsusest. Näitus pärineb Washingtoni Smithsoniani aedadest.
Loodusteadlane James Gagliardi tutvustas Tartu Erakooli õpilastele neljapäeval loodusmaja õues näitust, mis räägib tolmeldajatest ning nende tähtsusest. Näitus pärineb Washingtoni Smithsoniani aedadest. Foto: Kristjan Teedema

Sel aastal tähistab USA saatkond sajandat tähtpäeva diplomaatiliste suhete sõlmimisest Eestiga. Neljapäeval, 19. mail külastas saatkonnarahvas Tartu loodusmaja, kus oma näituse tolmeldamisest avas Ühendriikide aednik, botaanik ning elurikka linnakeskkonna ja tolmeldajate eestkõneleja James Gagliardi.

USA saatkond tähistab sel aastal sajandat tähtpäeva diplomaatiliste suhete sõlmimisest Eestiga. Neljapäeval, 19. mail külastas saatkonnarahvas Tartu loodusmaja, kus oma näituse tolmeldamisest avas Ühendriikide aednik, botaanik ja innuka elurikka linnakeskkonna ja tolmeldajate eestkõneleja James Gagliardi.

Sama näitus on varem väljas olnud Washingtonis Smithsonia aedades, mis kuulub sealse loodusmuuseumi juurde. Tegemist on Louvre’i järel teise kõige külastatavama muuseumiga maailmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles