Englase vabavõitlejad medalitel, maadlejad libastusid

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Üks hõbe ja kolm kulda: Tartu Kalev-Englase vabavõitlejad, vasakult Carl-Marten Leis, Rene Lai, Taisto Teivil Kängsepp Ron-Andro Selter.
Üks hõbe ja kolm kulda: Tartu Kalev-Englase vabavõitlejad, vasakult Carl-Marten Leis, Rene Lai, Taisto Teivil Kängsepp Ron-Andro Selter. Foto: Ott Tõnissaar

Läinud nädalavahetus oli tegus nii Kalev-Englase noortele vabavõitlejatele kui ka maadlejatele. Vabavõitlejad osalesid kodumaisel turniiril EST Cage, kust naasid kolme kulla ja ühe hõbedaga. Äsja laagrist tulnud maadlejatel aga Põhjamaade meistrivõistlustel nii hästi ei läinud ning leppida tuli kaotustega.

Tallinna spordiklubi Tokon korraldatud EST Cage’il osalesid tartlastest Rene Lai (U18, –70,3 kg), Ron-Andro Selter (U18, –77,1 kg), Taisto Teivil Kängsepp (U16, –57 kg) ning Carl-Marten Leis (U16, –72 kg). Kuldmedali said neist kaela esimesed kolm, Leis võttis vastu hõbeda.

Enim võitlejaid ehk viis osales Selteri kaaluklassis. Seejuures pääses tartlane loosi tahtel otse poolfinaali, kus võitis Leedu sportlast kohtunike ühehäälse otsusega. Finaalis oli vastaseks Tallinna vabavõitlusklubi Ramm esindaja Henri Must, kelle ta alistas samuti kohtunike üksmeelse otsusega. Ka teenis Selter ühe kahest võistluse eripreemiast, võitlusliku esituse eest välja antud karika «Võidutahte eest!».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles