ÕUESÕPPENÄDAL Loodusõpetuse tunniks piisab joonlauast ja lipuvardast

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Hansa kooli 6. klass pidas eile värskes õhus loodusõpetuse tundi. Õpilastel Kaile Lepikul (vasakult) ja Kaisa-Liis Lepal tuli mõõta koolimaja ees oleva lipumasti kõrgust. Neile jagas juhtnööre õpetaja Stefi Tomp (paremal).
Hansa kooli 6. klass pidas eile värskes õhus loodusõpetuse tundi. Õpilastel Kaile Lepikul (vasakult) ja Kaisa-Liis Lepal tuli mõõta koolimaja ees oleva lipumasti kõrgust. Neile jagas juhtnööre õpetaja Stefi Tomp (paremal). Foto: Margus Ansu

Rootslastel ja norrakatel on kombeks öelda, et ei ole halba ilma, on vaid valed riided. Sama loosungiga sai eile alguse õuesõppenädal, mille jooksul teevad 138 kooli õpilased üle Eesti õppetööd osalt või täienisti õues. Algatuse eesmärk on muuta õuesõpe tavaliseks koolipäeva osaks.

Rootslastel ja norralastel on kombeks öelda, et ei ole halba ilma – on vaid valed riided. Sama loosungiga sai eile alguse õuesõppenädal, mille jooksul teevad 138 kooli õpilased üle Eesti õppetööd osalt või täienisti õues. Algatuse eesmärk on muuta õuesõpe tavaliseks koolipäeva osaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles