Welco tribüüni valmimine lükkub veelgi kaugemasse tulevikku

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Ehkki ehitus muudkui venib, loodab jalgpallipargi tegevjuht Mart Raamat suve lõpuks tribüüni ja staadionihoone juba sellisesse seisu saada, et seal oleks võimalik võistlusmänge pidada ning ka publikule jaguks kohti.
Ehkki ehitus muudkui venib, loodab jalgpallipargi tegevjuht Mart Raamat suve lõpuks tribüüni ja staadionihoone juba sellisesse seisu saada, et seal oleks võimalik võistlusmänge pidada ning ka publikule jaguks kohti. Foto: Sille Annuk

Kaasava eelarve 2020. aasta konkursi võitis Raadile Holmi parki rajatava rohelise jalgpallistaadioni tribüünihoone, ent poolteist aastat hiljem pole see ikka veel valmis saanud.

Uuel, 580-kohalise täispuidust tribüüniga staadionil saavad tulevikus võistelda ja trenni teha profid ning kõrvale ei jää ka asjaarmastajaid, kes ametlikult ühtegi klubisse ei kuulu. Ent kui kaua tuleb tartlastel seda võimalust oodata, seda jalgpalliklubi Welco ja linnavalitsuse esindajad veel öelda ei oska.

Jalgpallipargi projektijuht Mart Raamat sõnas, et ehkki abi on saadud mitmest kohast, pole selge, mis kuupäeval saab publik jalgpallistaadioni tribüünilt esimest korda mängu jälgida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles