Minivollel selgusid Lõuna-Eesti parimad väikesed võrkpallurid

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Lõunaka minivolle innustas noori võrkpalli mängima.
Lõunaka minivolle innustas noori võrkpalli mängima. Foto: Lõunakeskus

Laupäeval toimus esmakordselt Lõunaka minivolle, kus selgusid Lõuna-Eesti parimad väikesed võrkpallurid. Korraldajad loodavad, et sellest saab iga-aastane üritus.

Võistlusel osalesid 1.–3. klassi Tartu-, Võru- ja Jõgevamaa lapsed. «Minivolle on hea viis tutvustada noortele võrkpalli kui spordiala. Minivolle on tavalisest võrkpallist lihtsam, kuna kasutatakse lihtsamini õpitavat ülaltsöötu. Reeglid saavad ka kohapeal kiiresti selgeks ja muus osas on mäng võrkpalliga väga sarnane,» ütles ürituse korraldaja, Lõunakeskuse turundusjuht Piret Vapajeva.

Üritusel olid kohal ka Eesti võrkpallikoondise liikmed Alex Saaremaa, Rait Rikberg, Martti Juhkami ja Henri Treial, kes näitasid eeskuju ja innustasid noori võrkpalliga tegelema.

Mängu tegi eriliseks asukoht – kinnikaetud Astri Arena uisuväljakust sai palliplats. «Katsime liuvälja kinni, aga pallimäng oli sellest hoolimata kindlasti natuke teistmoodi. Korraldajate jaoks on olnud see põnev väljakutse. Loodetavasti oli ka noortel osalejatel huvitav ja nad tegutsevad spordi rindel ka edaspidi,» lisas Vapajeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles